Au pair gezocht in het zomerse Italië!

Vind jij het leuk om met kinderen te werken? Ben jij toe aan een uitdaging in het buitenland en lijkt het je gaaf om te werken in Italië? Een Nederlands gezin is op zoek naar een au pair in het zonnige Varese. Lees snel verder om te kijken of deze vacature iets voor jou is!

Werken als au pair ☀️Je komt terecht in een gezellig gezin met één zoon die op de Nederlandse afdeling van de Europese School in Varese zit. Tijdens jouw werk als au pair in het buitenland zal je hem vooral helpen met studeren en huiswerk maken. Qua Nederlands niveau zit hij ongeveer in de derde van het VWO, hij heeft Nederlands als eerste taal en heeft ook alle bètavakken in het Nederlands. Toch is het ook belangrijk dat jij als au pair in Italië de Engelse taal goed beheerst!

Lees hier meer…